marți, 1 mai 2012


A fi tânăr înseamnă… înseamnă multe, multe oportunități, multe bucurii de la viață, experiență frumoasă dar și diversă…
A fi tânăr înseamnă a fi activ, a fi demn de ceea ce faci, a fi ingenios, a fi puternic spiritual și moral, a fi rezistent la tentațiile secolului în care trăim…
A fi tînăr…
Fiecare dintre noi, dacă tot suntem tineri simțim această trăire în acțiunile și deciziile pe care trebuie să le luăm în fiecare clipă a vieții. De ce oare oamenii când ajung la bătrînețe duc dorul tinereții și poate chiar regretă de foarte multe ori ceea ce nu a reușit să facă cînd erau tineri?! E o întrebare retorică pentru că la ea răspunde doar cel care a trăit deje o viață și face bilanțul acesteia.
Și totuși, tinerețea e cea mai frumoasă perioadă a vieții, e plină de farmec…altceva este faptul că de fiecare în parte depinde cum reușește să valorifice aceste momente. Aici vorbim de elementul educație, de caracter, de visele pentru care trăim.
A fi tânăr înseamnă a fi activ şi plin de idei, a fi implicat şi dornic de afirmare, a escalada munţi şi a nu accepta bariere.
A fi tânăr înseamnă a comunica şi a socializa, a avea prieteni şi a fi prieten, pentru ca din prietenie se nasc cele mai frumoase realizări.
 Doar tinerețea ne oferă șanse unice de a construi aminitiri deosebite. 
A fi tânăr, cred că înseamnă și aventură, pasiune, romantism… și tot ce e mai frumos pe lume! În același timp, a fi tânăr implică și responsabiltatea, respectul și conștientizarea sensului vieții.

A fi tanar este o comoara pe care trebuie s-o pretuiesti.Uneori nevoile,grijile,problemele se cufunda in mintea ta si iti lasa tot mai putin timp pentru a te bucura de fiecare zi.Sa te trezesti in fiecare dimineata cu zambetul pe buze si dorinta de a-ti face o zi cat mai frumoasa.Tu esti singurul(a) care poti schimba ceva in viata ta.Bucura-te de tineretea,frumusetea si posibilitatea de a fi tanar


.Traieste-ti viata la maxim si incerca macar pentru putin timp sa uiti de esecuri.Invata din greselile tale pentru a nu le mai repeta.Fii unic,special,marinimos,cu incredere in tine si bucura-te de ceea ce esti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

;)

;)