luni, 16 aprilie 2012

Trei lucruri pe care as vrea sa le pot transmite fiecarui om pe care il cunosc. :)


1. Ca e important sa fii exceptional din punct de vedere profesional, insa e infinit mai important sa fii un om de calitate. Si ca marea provocare e de fapt asta, sa fii om. Restul sunt doar provocari de vara.

2. Ca dintre toate pasiunile pe care le-ai putea avea pe lumea asta, exista una singura pe care chiar merita sa incerci sa o educi: sa cresti in fiecare zi. Sa te dezvolti in fiecare zi, in orice domeniu crezi tu ca ti-ar placea. Daca o ai pe asta, nu te vei plictisi niciodata si vei castiga in timp una dintre cele mai misto convingeri pe care le poate dobani un om: aceea ca esti capabil sa faci orice. Chiar orice.



3. Ca nu exista retete si ca ar trebui sa ne oprim din cautat acum. Ca orice sfat sau parere, chiar si cele de mai sus, sunt relevante doar daca simti ca misca ceva in tine. Daca nu misca, daca nu simti ca rezoneaza, nu da doi bani pe ele, nu merita. Suntem singurii care pot scrie reteta aia pe care o cautam. Si daca ne-am misca mai cu talent, am incepe sa o scriem azi. ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

;)

;)